Kan bilen si noe om utseende ditt?

Noen lurer på hvem som sitter bak den sotede frontrute, men mener samtidig at de har en formening om det. Har du noen gang tenkt på at det kan være noe i det? Neste gang du ser en fet bil, tenk på hvordan personen bak rattet ser ut. Kanskje biler og mennesker er vel så like som eieren og hunden?

Om dette var tilfellet, hvordan skulle din bil sett ut, og ville du endret utseende for å bli mer lik bilen din? Mange sier jo at biler er som damer, og har akkurat de samme fordelene som kvinner har. Det samme kan damene si på menn også. Men er det slik?

La oss se på noen biler.

Volvo 240 er nok en mann

Selv om vi ikke skal gå inn i en kjønnsdebatt, så vil nok mange si at den legendariske Volvo 240 “er en mann”. Kanskje en gammel gubbe som er både sint og sur. For når den sladder av gårde på bakhjulsdriften, så er det akkurat som å se naboen skli på isen med sine utslitte tresko.

Porsche 944 er kanskje en dame

Denne legendariske superbilen har rene linjer og fyldige former. Akkurat som noen dråbeformet implantater gir deg et vakkert utseende du vil føle deg vel i. Du kan nesten se at bilen blunker til deg med sine enorme lokker. Hekken trenger vi ikke snakke mer om.

Fiat Punto

Har du noen gang sett en Fiat Punto og tenkt at din gamle barneskolærerinne kjører den. Akkurat som den har samlet håret i en stram hestehale. Fiaten er liten og ganske hissig i trafikken, men det er mest fordi den ikke har så mye ekstra energi, eller hestekrefter om du vil.

Buick

Noen vil helst ha de gode gamle bilene tilbake. De har former som en veldreid pinup med store bryster. Mange synes dette kanskje er litt vel sexistisk. Men kan det ikke bare få lov til å være slik?

Om du føler deg bedre med dråbeformet implantater, så skal du jo få ha det. E Buick forteller kanskje ikke om et ideal i dag, med sine nesten vulgære former. Men det er også derfor sånne som deg skal få velge selv. Om du vil ha dråbeformet implantater eller ikke, så er valget ditt.