Bruker du bilen til transport av varer?

For mange er bilen hellig, og de takler ikke å ha drikke eller andre ting som kan søle inne i bilen. Mens for andre er det ikke så farlig, og de bruker til og med bilen til transport av varer. Kanskje det også gjelder deg?

Hvis du skal transportere varer i bilen må du ikke være redd for litt søl, eller en ripe eller to – for den saks skyld. Det er også viktig å huske på at det er stor forskjell på å frakte matvarer og det å frakte byggematerialer, for eksempel maling, treverk og verktøy. Her skal vi se litt nærmere på steder hvor du får tak i materialer som enkelt får plass i bilen din.

Her kan du handle materialer

Hvis du har en Byggmax i nærheten av der du bor, kan dette være et godt alternativ hos deg. I denne store butikken har de et gigantisk utvalg av materialer du trenger til oppussing, eller hva annet det måtte være. Fra maling til planker, så finner du det her!

Har du ikke Byggmax i nærheten bør du støtte opp under lokale bedrifter, selv om det betyr at du må innom flere butikker. Hvis du har liten bil, så må du jo kanskje flere turer uansett?! Og da gjør det jo absolutt ingen ting1